Marina Garriga de bronze a la Copa d’Europa Júnior de Galícia

9 judokes catalans van participar el passat cap de setmana a la XIX edició del Trofeo Internacional “Teresa Herrera” que un cop més va estar dins del circuit europeu sub-21, i per tant, va tornar a ser una prova puntuable per al rànquing mundial. Més de 300 esportistes de 18 països van prendre-hi part.

Des de Catalunya es van desplaçar fins a la Corunya: Javier Cabello, Jep Custòdio, Pol Menchaca, Marta Anton, Jazmin Arjona, Marina Garriga, Paula Roset, Mireia Lapuerta i Patrícia Torres.

Poca fortuna però per als nostres esportistes, que queien en bona part en els primers combats i quedaven sense opció de repesca i per tant fora de la competició. Excepció però la de Patrícia Torres i Jazmin Arjona, que van acabar en setè lloc i novena posició en els pesos de -57 kg i -63 kg respectivament.

No obstant això, va ser Marina Garriga qui va donar l’alegria a l’expedició catalana convertida en una medalla de bronze. La judoka, encara en edat cadet, va disputar un total de tres combats en què només va cedir a les semifinals davant la representant italiana. D’aquesta manera, Garriga es col·loca en el lloc número 23 del rànquing mundial sub-21 de -44 kg.

Alguns judokes han aprofitat l’ocasió per quedar-se al Camp d’Entrenament que ha tingut lloc al mateix pavelló del Campionat i on hi han participat esportistes d’arreu del món.

FOTO. Marta Anton i Jazmin Arjona, integrants de la selecció espanyola al Training Camp.