Lapuerta repeteix podi a Berlin

Si la setmana passada participava a la Copa d’Europa Júnior de Praga on es va penjar la medalla d’or, aquest cap de setmana la masnovina Mireia Lapuerta s’ha desplaçat fins a Berlin, on s’ha disputat una prova més del circuit mundial sub-21, la Copa d’Europa de Berlin. Mireia Lapuerta no ha estat l’única catalana a prendre part d’aquesta prova, Jana Cid també ha participat a la cita que ha comptat amb la presència de fins a 470 judokes arribats de 39 països.

Ambdues catalanes han competit a la categoria de -48 kg. Per la seva banda, Jana Cid ha caigut derrotada en primera ronda davant de Gabriela Dimitrova, de Bulgària. Més sort ha tingut la seva companya, Mireia Lapuerta que ha complert amb les expectatives i ha tornat a pujar al podi.

Lapuerta s’ha desfet de l’alemanya Ischt i de la belga Petit; a les semifinals no ha pogut repetir victòria en perdre davant de la turca i a les postres campiona del torneig, Beder i ja en el combat pel bronze, la catalana ha vençut a la brasilera Ferreira, penjant-se d’aquesta manera la medalla de bronze i sumant un grapat de punts per al rànquing mundial.