Lapuerta, 3a d’Europa Júnior a Bulgària

Impecable actuació de la catalana Mireia Lapuerta a Campionat d´Europa Sub 21 que avui ha donat el tret de sortida a la campital búlgara de Sofia. La judoka del Masnou, de només 19 anys, ha tornat a pujar a un podi europeu després de coronar-se Campiona d´Europa Cadet al 2016. Després d´una excel.lent temporada, l´esportista de -48 Kg s´ha penjat el bronze un mes abans de disputar el mundial que tindrà lloc a les Bahames a partir del 19 d´octubre. 

La judoka a les ordres de Dani Rei ha començat el dia amb bon peu desfent-se de la judoka local Gabriela Dimitrova. Ensopegada a 1/4 de final amb la companya de selecció Laura Martínez, a qui no ha pogut superar. 

En el camí pel bronze, Lapuerta ha derrotat la francesa Melanie Vieu en un combat molt intens que s´ha allargat fins a 4 minuts. Finalment, Mireia Lapuerta ha assaborit la glòria marcant un ippon en poc més d´un minut i mig a l´alemanya Mascha Ballhaus. 

Gran inici de l´europeu per al judo català. Demà serà el torn de l´altre representant català, Ilia Khabuliani que debutarà en un continental a -90 Kg.