Laia Talarn tanca el mes dins de les places olímpiques

De París a Düsseldorf i de Düsseldorf a Varsòvia. Laia Talarn ha posat fi avui a la gira maratoniana d’aquest mes de febrer en què ha aconseguit una medalla de bronze en una prova de la Copa del Món i una cinquena posició en una de les competicions de més prestigi i nivell del món, el Grand Slam de París.

La judoka de la Federació Catalana de Judo acaba el mes de febrer dins de les places olímpiques. Talarn va començar el mes fent una espectacular actuació a la capital francesa on va aconseguir una 5a plaça i 100 punts per a la classificació de cara els Jocs de Rio. Sense temps per descansar, la catalana va posar rumb a Alemanya on va disputar el Grand Prix de Düsseldorf, allà sense tanta fortuna va caure en la primera ronda i va quedar eliminada. No obstant això, va aprofitar per quedar-se a la localitat germana per participar en un camp d’entrenament internacional. Avui ha disputat la Copa del Món de Varsòvia i ha aconseguit una medalla de bronze.

“Ha estat un dia dur, he aconseguit guanyar la russa amb la que vaig perdre la setmana passada. Estic satisfeta perquè hem aconseguit tirar els combats endavant i tot i perdre els quarts de final, hem sabut aixecar-nos i no deixar escapar el bronze”-ha assegurat la barcelonina després d’haver aconseguit la seva vuitena medalla en el circuit de Copes del Món.

Només queden dos mesos per al tancament del procés de classificació olímpica. Després de 3 anys, el proper mes de maig quedarà definida la llista d’esportistes que participaran en els Jocs el proper mes d’agost. Talarn es troba ara mateix en aquesta llista però li esperen dos mesos d’intensa activitat en què se li concentraran diverses proves de gran transcendència. La setmana que ve viatja a Lima amb l’objectiu de seguir sumant punts i seguir avançant cap als Jocs de Rio.