Laia Talarn suma 100 punts a l'Obert Panamericà de Lima

Després d’haver-se penjat la medalla de bronze la setmana passada a l’Obert Europeu de Polònia i amb l’objectiu de seguir sumant punts de cara als jocs i consolidar la seva posició al rànquing olímpic, la judoka de la Federació Catalana de Judo, Laia Talarn, va viatjar el passat cap de setmana fins a Lima per disputar-hi l’Obert Panamericà.

La catalana va dominar la competició de principi a final a la capital peruana. Talarn que sortia com a cap de sèrie, va véncer el primer enfrontament amb la brasilera Scardua Melina. A semifinals, Talarn va aconseguir accedir a la final en derrotar la russa Alena Kachorovskaya. Ja en el combat per la medalla d’or, la també russa Anastasiya Dmitrieva no va poder acabar amb la imbatibilitat de la barcelonina que es va proclamar Campiona del torneig i ja suma 9 medalles en el circuit internacional.

100 punts més per a Talarn que la situen en la 19a posició de la classificació per als Jocs de Rio, fet que garanteix a hores d’ara la seva presència a l’equip olímpic tot i que li caldrà seguir acumulant punts ja que el període classificatori no es clausurarà fins al mes de maig, quan quedaran, ara sí, definides les judokes que faran realitat el seu somni olímpic.