Laia Talarn competirà demà dissabte als Jocs Europeus de Baku (Azerbaijan)


Desde el día 12 fins el 28 de l´actual s´estàn cel.lebrant a Baku (Azerbaijan) els primers jocs europeus, on s´hi han desplaçat 6000 atletes de 50 comitès olímpics nacionals i que competiràn en 20 esports.

Desde ahir i fins diumenge es disputen els combats de Judo, on hi ha participarà  l´esportista de la Federació Catalana Laia Talarn que s´ha desplaçat juntament amb l´ equip nacional de Judo representat per 16 judokes (8 masculins i 8 femenins), equip composat per David Fernández, Francisco Garrigós, Adrián Nacimiento, Javier Ramírez, David Ramírez, Nikoloz Sherazadish, Kiyoshi Uematsu, Sugoi Uriarte, María Concepción Bellorín, María Bernabéu, Jaione Equiosain, Julia Figueroa, Laura Gómez, María Isabel Puche i Marta Tort.

Demà dissabte al matí será el torn de Laia (a partir de les 9 h (Hora Azerbaijan) tatami 2 - combat 24) , que competirà en la categoría de -78 Kg contra la hongaresa Abigel Joo. Desde la federació volem desitjar-li molta sort tant a ella com a la resta d´integrants de l´equip nacional.  


Us adjuntem els enllaços del seguiment:

Combats en directe

http://134.213.29.25/live/

Resultats en directe

http://www.ippon.org/eju_sen2015.php

Web oficial Baku

http://www.baku2015.com/index.html