La Supercopa de Catalunya Cadet defineix l’equip per al Campionat d’Espanya

Fins al Baix Penedès es van desplaçar el passat dissabte judokes d’arreu de Catalunya per prendre part de la darrera prova del circuit català infantil i cadet, la Súper Copa de Catalunya, que enguany va tenir lloc a la localitat de Coma-ruga.

La competició va servir per tancar la confecció dels equips que participaran al Campionat d’Espanya que tindrà lloc a València. Com estableix la normativa de la Federació, en aquesta competició no hi van poder participar aquells esportistes que ja comptaven amb el passaport per a l’estatal com a conseqüència dels seus bons resultats en el circuit de Copes d’Espanya.

Al matí va ser el torn dels judokes cadets, nascuts entre el 2002 i 2004. En algunes categories els qui portaven proclamant-se campions en totes les proves del circuits es van mantenir invencibles, mentre que en d’altres va aflorar la sorpresa. No obstant això, en tots els pesos es va poder constatar un alt nivell, fet que assegura que Catalunya estarà representada al Campionat d’Espanya per un equip que no posarà les coses fàcils.

Aixa Ejaz (Condal) a -40 kg, Raquel Romeu (Moià) a -44 kg, Noèlia Jardó (Esport-7) a -48 kg, Irene Romero (Olèrdola) a -52 kg, Bianka Ramon (Bushidorei) a -57 kg, Marina Hidalgo (Maristes Sant Joan) a -63 kg, Nerea Garcia (Esport-7) a -70 kg i Alba Hernandez (Judo Montserrat) a +70 kg es van endur els ors en categoria femenina i van sumar d’aquesta manera 9 punts per al rànquing català.

Per la seva banda, en categoria masculina els guanyadors van ser: Ahmed Mssahal (Moià) a -50 kg, Marc Bechdeju (Associació Girona Judo) a -55 kg, Alex Martin (Esport-7) a -60 kg, Miguel Hernández (Associació Girona Judo) a -66 kg, Josep Hernández (Associació Girona Judo) a -73 kg, Gabriel Guillamon (NT Barcelona Nord) a -81 kg, Yousef Saloum (Associació Girona Judo) a -90 kg i Pau Muñoz (Esport-7) a +90 kg.

La cerimònia de lliurament de medalles va comptar amb la presència del President de la Federació Catalana de Judo, Fermin Parra; de la Regidoria d’Esports del Vendrell, amb Ferran Trillas; i del club de judo amfitrió, el Club de Judo el Vendrell.

Enllaç resultats