La Súpercopa de Catalunya Cadet defineix els esportistes catalans per al Campionat d'Espanya

Punt i final a la temporada cadet d’enguany. El Complex Esportiu de Can Sorts, a Sentmenat, va acollir dissabte la darrera prova puntuable de l’any, la Supercopa de Catalunya que va servir per definir els esportistes que conformaran la delegació quadribarrada per al Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Madrid el 7 de maig.

Des de les 9:20 h i fins a les 13:30, uns 200 judokes van prendre part en aquesta cita que va destacar per l’alt nivell , el bon judo i gran ambient que es respirava al pavelló vallesà.

En categoria femenina, Marina Garriga (Els Pallaresos) a -44 kg, Paula Cubero (Esport-7) a -48 kg, Raquel Cabrero (Maristes St Joan) a -52 kg, Gemma Ballesteros (Bushido) a -57 kg, Marina Rodriguez (Independència) a -63 kg, Lourdes del Moral (Dojo Tarraco) a -70 kg i Nerea Villalobos (AESA) a +70 kg van dominar els respectius pesos penjant-se les medalles d’or.

En categoria masculina, Ivan Prat (Esport-7) a -46 kg, Derek Garrido (Esport-7) a -50 kg, Eric Guerra (Esport-7) a -55 kg, Ferran Piqué (Judo Llúria) a -60 kg, Ivan Jimenez (Dojo Cambrils) a -66 kg, Nika Chavedatzke (Securitas Girona) a -73 kg, Emmanuel Toscano (Dojo Cambrils) a -81 kg, Roger Vazquez (Bushido) a -90 kg i Aaron Cepero (Dojo Lleida) a +90 kg van proclamar-se vencedors.

L’acte de lliurament de medalles va estar presidit pel Vicepresident Institucional de la FCJiDA, Sr. Isabelo Pacheco, que va estar acompanyat pel 2n Tinent d’Alcalde i Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sentmenat, Sr. Jordi Gilgado.

Després de la celebració al novembre i al febrer de dues Copes de Catalunya i amb els resultats d’aquesta competició es tanca el circuit català de la temporada 2015-2016 i queden definits per tan els campions en el rànquing de punts de cada categoria i que per tan participaran al Campionat d’Espanya.

Els responsables de la categoria sub-18, Carles Figueres i Santi Martínez, i el Director Esportiu de la FCJiDA, Jordi Yuste, van expressar la seva satisfacció del que ha donat de si la present temporada. “Els resultats confirmen que la categoria cadet va agafant més força any rere any, pel que fa les noies, almenys 5 judokes accediran directament al Campionat d’Espanya pel sistema de Copes d’Espanya, i d’aquestes, 3 ho faran com a primeres del rànquing.”-ha explicat Martínez. “Les recents medalles de judokes encara en edat sub-18 en competicions de categories superiors, confirmen el bon estat de forma i les altes aspiracions amb les que afrontarem el Campionat d’Espanya”-ha conclòs.

FOTO: JOAN CARLES CUBERO
Galería de fotografies