LA SELECCIÓ CATALANA INFANTIL MASCULINA, SUBCAMPIONS D’ESPANYA

Aquest diumenge s’ha disputat a València la segona jornada del Campionat d’Espanya en Edat Escolar. Diumenge ha estat el torn dels judokes infantils que han competit al llarg de tot el matí al Pavelló Fuentes de San Luís.

La selecció catalana infantil, conformada per un total de 29 esportistes i liderada per Santi Martínez i Veronica Pujalte, ha tornat a confirmar-se com una de les millors a nivell espanyol, fet que indica per una banda el bon nivell dels catalans i per altra, el llarg futur d’èxits que tenen per davant aquests judokes que tot just s’estrenen en competicions estatals.

L’equip masculí s’ha proclamat Subcampió d’Espanya Infantil Masculí i s’ha emportat un total de 3 medalles: Marc Bechdeju i Kindi Ba s’han penjat els ors a -46 kg i -66 kg respectivament i Antoine Le Monze ha pujat al segon calaix del podi en cedir a la final davant del seu company.

En categoria femenina, tot i el bon paper de les noies que han demostrat estar a l’alçada de les circumstàncies en tot moment; l’equip no ha pogut pujar al podi per equips. Les 3 medalles s’han aconseguit a -36 kg; Aira Lázaro s’ha penjat l’or i Paula Cid i Valle González els bronzes.

D’aquesta manera s’ha posat punt i final al Campionat d’Espanya en Edat Escolar d’enguany, d’on la delegació catalana se n’emporta un total de 15 medalles.

Fotos - RFEJYDA


Marc Bdechju - or -46 Kg


Kindi Ba- or a -66 Kg i Antoine Le Monze -argent -66 Kg

Podi -36 Kg