LA SELECCIÓ CATALANA CADET FEMENINA ES PROCLAMA SUBCAMPIONA D’ESPANYA; EN CATEGORIA MASCULINA, ELS NOIS ACABEN EN TERCER LLOC.

Prop d’una seixantena de judokes catalans es van desplaçar divendres passat des de Catalunya fins a la Comunitat Valenciana per prendre part del Campionat d’Espanya en Edat Escolar. La competició en què hi van participar els millors judokes de cada autonomia es va desenvolupar entre dissabte i diumenge al Pavelló Fuente de San Luís, situat a la mateixa ciutat de València.

Els 58 catalans participants que aquest passat cap de setmana van integrar la selecció catalana, s’han hagut d’erigir durant tota la temporada com els millors del seu pes a nivell català per tal de poder ser seleccionats per part de l’staff tècnic de la Federació Catalana de Judo, que compta amb un nombre limitat de places per aquest Campionat, que s’han atorgat als líders del rànquing català en cada categoria de pes.

Dissabte va ser el torn de la competició cadet on tant les fèmines com els nois van demostrar el seu nivell i bon estat de forma i es van reafirmar com a equip amb un llarg futur per davant. Les noies es van penjar 5 medalles i es van proclamar Subcampiones d’Espanya Cadet Femení amb dues medalles d’or aconseguides per Paula Roset a -48 kg i Ai Tsunoda a -70 kg, una d’argent de Marina Garriga a -44 kg i dues de bronze d’Ana Garcia Jurado a -52 kg i Aina Cornellà a +70 kg.

Els nois també van firmar una molt bona actuació. Els ors de Pol López López a -60 kg i de Maxime Le Monze a -73 kg, juntament amb els bronzes de Marc Garcia Sanrafael a -66 kg i de Sebastian Carpintero a -90 kg van servir per acabar en tercer lloc en el medaller cadet masculí amb un total de 4 medalles.

4 ors, una plata i 4 bronzes són el balanç de la presència de la selecció liderada per Noèlia Gonzàlez i Carles Figueres al Campionat d’Espanya Cadet on es va demostrar el bon estat de salut pel que passa el judo català, que segueix despuntant a nivell espanyol.

FOTOS: RFEJYDA


Equip Cadet


Equip Cadet Femení


Equip Cadet Masculi

Ai Tsunoda - or -70 Kg

Aina Cornellà - bronze +70 Kg

Ana Garcia Jurado - bronze -52 Kg

Marc Garcia - bronze -66 Kg

Marina Garriga- argent -44 Kg

Maxime Le Monze - or -73 Kg

Paula Roset - or -48 Kg

Pol Lopez - or -60 Kg

Sebastian Carpintero - bronze -90 Kg