La Llagosta proclama els Campions de Catalunya Cadet


Nascuts als anys 2002, 2003 I 2004; judokes d’arreu de Catalunya van participar el passat 23 de febrer en el Campionat de Catalunya Cadet que va tenir lloc a la localitat de La Llagosta.

Es tracta de la segona prova del circuit català per aquesta categoria, puntuable per al rànquing català i que per tant, contribueix a la definició dels equips catalans que participaran al Campionat d’Espanya Infantil i Cadet.

Tant en categoria masculina com en femenina, els judokes catalans van evidenciar el bon moment pel que passen els esportistes cadets. Cal destacar la bona actuació dels judokes de l’Associació Girona Judo i de l’Esport-7, que van ser els dos clubs que es van penjar més medalles d’or.

Aixa Ejaz (Condal) a -40 kg, Raquel Romeu (Moià) a -44 kg, Noèlia Jardó (Esport-7) a -48 kg, Irene Romero (Olèrdola) a -52 kg, Júlia Queraltó (Olèrdola) a -57 kg, Marina Hidalgo (Maristes Sant Joan) a -63 kg, Nerea Garcia (Esport-7) a -70 kg i Carla Sugrañes (Tot Judo Reus) a +70 kg es van proclamar Campiones de Catalunya Cadet.

Ahmed Mssahal (Esport-7) a -50 kg, Adrian Perez (Olèrdola) a -55 kg, Alex Martin (Esport-7) a -60 kg, Miguel Hernández (Associació Girona Judo) a -66 kg, Kindi Ba (Associació Girona Judo) a -73 kg, Gabriel Guillamón (NT Barcelona Nord) a -81 kg, Yousef Saloum (Associació Girona Judo) a -90 kg i Pau Muñoz  (Esport-7) a +90 són des d’ençà els nous Campions de Catalunya Cadet.

Els equips quedaran definits els proper 23 de març un cop es disputi la Supercopa de Catalunya.


FOTO: JUAN JOSE PENAS