La Llagosta acull el Campionat de Catalunya sub-21

Més de 120 judokes es van reunir el passat dissabte 15 de gener a la localitat de La Llagosta, que va ser l’encarregada d’enguany d’acollir el Campionat de Catalunya Júnior sota l’hospitalitat del Club de Judo La Llagosta.

El Campionat de Catalunya Júnior, dirigit a judokes nascuts entre els 2000 i el 2005, va ser la darrera prova de la temporada per aquesta categoria. Per tant, els resultats d’aquesta competició, juntament amb la de la resta de tornejos serviran per configurar l’equip que representarà Catalunya a la Fase Sector.

Domini de les judokes del Bushido Rei en categoria femenina, que es van coronar Campiones en 3 dels 7 pesos: Jana Cid a -48 kg, Paula Roset a -52 kg i Àngels Sànchez a -70 kg.

La resta d’ors femenins se’ls van penjar Marion Liengme (Dojo Lleida) a -57 kg, Judit Casañas (Judo Vilafranca) a -63 kg, , Aina Cornellà (Olèrdola) a -78 kg i Janisa Romero (Els Monjos) a +78 kg.

Quant als nois, l’Associació Girona Judo va encapçalar el medaller masculí amb els ors d’Artur Xargay a -73 kg, Kindi Ba a -81 kg i Yousef Saloum a -90 kg. 

Els guanyadors de la resta de pesos van ser: Àlex Herrero (Bushido Rei) a -60 kg, Pau Santacreu (Esport7) a -66 kg, Arnau Carrero (Montserrat) a -100 kg i Pau Múñoz (Esport7) a +100 kg.

D’aquesta manera es posa el punt i final a la temporada sub-21 a nivell català, a l’espera de conèixer qui seran els convocats per a la Fase Sector.