La Llagosta acull el Campionat de Catalunya Aleví i Benjamí

Des de les 9 del matí i fins a les 21 h de la nit: intensa jornada de judo el passat dissabte a la localitat vallesana de La Llagosta. La Federació Catalana i el Club de Judo La Llagosta van organitzar el Campionat de Catalunya Benjamí i Aleví que va comptar amb més de 400 competidors que es van aplegar per disputar la darrera prova de la temporada.

Els judokes participants es van agrupar segons el pes i el nivell que s’ha pogut veure en les darreres competicions, de manera que aquells judokes més experimentats poguessin disputar enfrontament amb aquells en les mateixes condicions per tal que tothom pogués gaudir de la jornada i de l’esport.

La competició es va disputar en els 7 tatamis disposats a les instal·lacions municipals. Enguany i a diferència de les altres competicions de la categoria, els judokes que van pujar al podi i van rebre una medalla van ser els medallistes, per tal d’acostumar als futus esportistes infantils que no sempre es pot pujar al podi.

L’acte va comptar amb la presència del 3r Tinent d’Alcalde de La Llagosta, Jordi Jiménez; a més del President i Vicepresident Institucional de la FCJiDA, Fermín Parra i Isabelo Pacheco.

Cal destacar la col·laboració del Club de Judo La Llagosta que van fer possible la disputa d’aquest campionat, per a molts judokes, el seu primer Campionat de Catalunya