LA JUNTA DIRECTIVA FA UNA BONA VALORACIÓ DEL 2016

Convocada pel President de la Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades, el passat 17 de desembre a la tarda, la Junta Directiva de la FCJiDA es va reunir a la Seu de Badia del Vallès per tal de fer una valoració del que ha donat de sí el 2016 i per tractar temes sobre com encarar el 2017.

En començar la reunió, els membres de l’òrgan directiu van rebre amb un aplaudiment el President. A continuació, es va procedir a parlar dels temes de l’ordre del dia.

En primer lloc es va fer un informe sobre l’any 2016, que es va valorar com un any molt positiu per a la Federació. Després es va parlar sobre les quotes per al 2017, la composició de la nova junta de la Federació Espanyola i sobre com donar resposta i reaccionar davant dels problemes constants amb la mútua d’esportistes.

Posteriorment també es va parlar del procés electoral al que es sotmetrà la Federació al 2017; hi va haver un suport unànime per recolzar una possible nova candidatura de l’actual President.

L’últim punt de l’ordre del dia va ser sobre la sol·licitud que farà la Federació per tal de formar part del Comitè Olímpic Català (COC) que recentment s’ha reactivat amb Gerard Esteve com a President.

En acabar, la Junta va ratificar el suport a Fermín Parra per tal que concorri les eleccions de nou.