La II Copa Catalunya Júnior-Sènior tanca el calendari de competicions de l’any


Les Llars Mundet van acollir el passat dissabte la darrera competició del 2015: la II Copa Catalunya en categoria júnior i sènior. Es tracta d’una competició del circuit català de les dues màximes categories que serveix per definir els equips catalans de cara a les dues Fases de Sector a celebrar-se al mes de febrer (sub-21) i abril (sènior).

La competició, que va estar dividida en dos torns per a facilitar-ne el desenvolupament i evitar llargues esperes, va comptar amb la participació d’esportistes de clubs de Catalunya i d’Andorra.

A les 9:30 h van començar les categories femenines de -44 kg, -48 kg, -52 kg i -57 kg i les masculines de -55 kg, -60 kg, -66 kg i -73 kg amb una alta participació, especialment en la categoria de -73 kg. El bloc es va allargar fins vora a les 12:30 h quan es va procedir a la cerimònia d’entrega de medalles a càrrec del President de la Federació Catalana de Judo, Fermín Parra. Posteriorment, es va donar pas a la resta de categories.

Cal destacar l’alta quantitat de combats i de qualitat que es van poder veure durant la jornada, en part gràcies al nou sistema de competició amb lligues prèvies a les eliminatòries.

En categoria masculina Sergi Folch (Moià) a -55 kg, Luís Veloz (Danés) a -60 kg, Giorgi Tkemaladtze (Securitas-Girona) a -66 kg, Eole Picot (Nucli Tecnificació BCN Nord) a -73 kg, Gio Khabuliani (Securitas-Girona) a -81 kg, Carlos Platier (Louis) a -90 kg i Teimuraz Kachidze (Girona-Securitas) a -100 kg van emportar-se la victòria.

En fèmines, Montserrat Faba (Judo Montserrat) a -44 kg, Daine Cordero (Priorat-Tortosa) a -48 kg, Marta Also (Rei) a -52 kg, Carla Ubasart (Moià) a -57 kg, Míriam Pané (Vilafranca) a -63 kg, Mihoko Rovira (Nucli de Tecnificació BCN Nord) a -70 kg, Yolanda Torres (Nucli de Tecnificació BCN Nord) a -78 kg i Marta Antòn (Bushido) a +78 kg van vèncer en les diferents categories.

Amb aquesta última competició es tanca el calendari d’activitats puntuables del 2015.

Ferran Piqué