La Federació recupera la competició un any després

Un any després de l’inici de la pandèmia i de la suspensió de tota l’activitat esportiva de la Federació, aquest proper dissabte 27 de març el judo català retorna a la competició amb la disputa del 1r Campionat Estatal Júnior – Selecció Campionat d’Espanya sub-21.

Amb un estricte protocol per fer de la competició, un esdeveniment segur i evitar la propagació de la COVID19, Badia del Vallès acollirà aquesta primera competició adreçada a judokes nascuts entre el 2001 i el 2006.

Aquesta serà una de les dues competicions puntuables per a la definició de l’equip català que representarà Catalunya a la Fase Final del Campionat d’Espanya Júnior, que tindrà lloc el mes de juny.

Per tal d’evitar aglomeracions al pavelló de la localitat vallesana, la competició no admetrà públic i s’ha dividit la jornada en torns segons les categories de pes. Tanmateix, tots els esportistes i tècnics hauran d’acreditar que són negatius en COVID-19 amb un test fets com a mínim 48h abans de la competició i que els serà repetit a l’entrada de les instal·lacions.

La Federació celebra poder recuperar l’activitat esportiva un any després de la seva suspensió i confia que el Campionat d’aquest dissabte serveixi per donar esperança a tots els esportistes i clubs que malgrat les dificultats no han llançat la tovallola i han resistit tots els embats de la pandèmia. Alhora es reivindica l’ingent esforç que la Federació ha fet, que ha seguit treballant en tot moment, per recuperar l’activitat de manera segura i donar suport als clubs que són els qui més han patit les conseqüència devastadores de la pandèmia.

Per últim, l’organització de la competició fa una crida a respectar escrupolosament els protocols i que la recuperació de l’activitat serveixi per demostrar que l’esport és segur.