La Federació convoca 13 esportistes al Training Camp d’Andorra

“Potenciar les categories infantil i cadet” era un dels objectius amb què la nova junta directiva va iniciar la nova legislatura el passat mes de maig. Per aquest motiu i per poder facilitar als judokes de la Federació que progressin en els llocs on s’hi concentra més nivell; per primer cop la Federació ha elaborat una llista de convocats de qui assumirà el cost de la participació al Camp d’Entrenament Internacional d’Andorra, que tindrà lloc aquest estiu.

Del 22 al 27 d’agost, Ordino es convertirà en un dels epicentres del judo europeu en categories infantil i cadet. Judokes d’arreu d’Europa, entre els quals hi destaquen l’Equip Nacional Espanyol i membres de l’Equip Nacional Francès, participaran un any més d’aquesta cita ja tradicional que serveix per donar el tret de sortida a la preparació de la nova temporada.

Des de la Federació s’ha cregut convenient aprofitar el prestigi d’aquest esdeveniment per fer-se càrrec de la inscripció de 13 esportistes, tots ells medallistes en el Campionat d’Espanya Infantil i Cadet d’enguany.

En categoria cadet femení, les convocades són: Paula Roset, Ai Tsunoda, Marina Garriga, Ana García i Aina Cornellà. Quant als nois, Pol López, Marc Garcia, Maxime Le Monze i Sebastián Carpintero han estat els seleccionats.

Pel que fa els sub-15, Marc Bechdeju, Kindi Ba i Antoine Le Monze juntament amb Aira Lázaro, Paula Cid i Valle González són els 6 esportistes amb qui s’ha comptat per aquesta activitat.

Les despeses d’inscripció, allotjament, manutenció i  transport seran assumides per la Federació Catalana.

La Federació confia que els judokes de qui n’assumirà el cost  puguin aprofitar l’estada a Andorra per fer una millora qualitativa del seu judo i per sumar minuts d’entrenament; i d’aquesta manera, poder seguir sumant èxits per a l’Equip Català, tal i com ja han fet de moment.

El President Fermin Parra aprofitarà l’ocasió per donar suport a la cantera del judo català i per aquest motiu es desplaçarà també fins a Andorra.