La Competició de Pas de Grau serveix per ultimar els preparatius per a l’Examen del Juliol

A falta d’un mes i mig per a la convocatòria de l’examen de pas de grau d’estiu que tindrà lloc el 15 de juliol a les Llars Mundet; el mateix escenari va ser seu dissabte passat de la Competició de Pas de Grau de 1r a 4t DAN.

Un total de 50 participants van prendre part en aquesta competició que tenia com a únic objectiu poder facilitar l’obtenció dels punts necessaris per tal d’accedir a la prova per ascendir de grau a través de la via de competició.

Els judokes que obtenen els punts necessaris i que per tant tenen la qualificació d’aptes, poden presentar-se a l’examen per la via de competició; en canvi, els que no en tenen la quantitat mínima, han de fer-ho per la via tècnica i fer un bloc addicional a l’examen sobre els fonaments del judo, les diferents tècniques i han de realitzar un randori.

La competició es va organitzar en una lliga de 6 competidors de cinturó negre, mentre que la resta de judokes, tots de cinturó marró es van agrupar segons aproximacions de pes en diferents lligues.