La competició de pas de grau dona el tret de sortida de la temporada

Inici de temporada a les Llars Mundet el passat 28 de setembre amb la disputa de la competició de pas de grau, que enguany va tornar a aplegar judokes d’arreu del territori que participen de la prova amb la intenció d’iniciar el rodatge en competició en un moment clau de la temporada i per sumar punts per al pas de grau.

Agrupats en lliguetes segons les aproximacions de pes, judokes d’arreu de Catalunya de cinturó marró en amunt van participar a la cita que va tenir lloc a la ciutat comtal. Cal destacar el bon ambient que es va respirar i els bons combats que es van poder veure per part de judokes que en algunes ocasions no estan acostumats a disputar competicions.

Els participants es van repartir en els 4 tatamis disposats a les instal·lacions de les Llars Mundet des de les 10:00 h i fins gairebé les 14:00 h quan es va donar per finalitzada la competició.

Cal destacar l’alt grau de participació amb que va comptar la competició, fet que va permetre que les lligues fossin com a mínim de 4 participants i per tant que tothom pogués disputar 3 combats com a mínim que els permetessin apropar-se a l’objectiu d’aconseguir els punts necessaris per al pas de grau per via de competició.