L'aplec d'entrenament de veterans reuneix a fins a 40 judokes

Dissabte a la tarda, Manresa va acollir un aplec de judokes veterans que es van reunir al Nucli de Tecnificació del Bages per a realitzar una sessió conjunta d’entrenament. Fins a 40 judokes es van trobar al Complex Esportiu del Bages, fet que confirma la consolidació d’aquesta categoria a Catalunya, que entrenament a entrenament i a mesura que la Federació convoca trobades guanya més adeptes.

La trobada ha estat impulsada per l’Àrea de Veterans de la FCJiDA, que actualment dirigeix Pedro Carpintero. El proper 27 de febrer, després de la disputa del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, es disputarà al mateix Pavelló Olímpics la segona edició del Torneig Internacional de Veterans que alhora té la denominació de Copa d’Espanya.

Carpintero s’ha mostrat molt satisfet de la situació actual dels veterans a Catalunya: “Avui ens ho hem passat molt bé a Manresa, hem pogut entrenar bé i ja estem preparant-nos per al dia 27, serem els amfitrions”-ha explicat. Sobre les expectatives per al Torneig del dia 27, ha afegit: “Aquest any sobrepassarem les 200 inscripcions, fet que suposa ja un gran èxit!”-ha conclòs el responsable de l’àrea de veterans.

A les 19h, quan ha conclòs l’entrenament s’ha posat punt i final a la llarga i intensa jornada d’entrenaments a Manresa per on el dia d’avui hi han passat des dels més petits al matí fins als més gran.