Recepció dels medallistes Veterans a la Federació

La Federació va rebre ahir als medallistes del Campionat d’Europa Veterans realitzat a Gran Canaria el passat mes de juliol amb una recepció que el President Fermín Parra als hi va oferir acompanyat de membres de la seva Junta Directiva, com el Vicepresident Isabelo Pacheco i el Secretari Alfons Arjona.

La bona feina que durant els darrers anys estan desenvolupant els Veterans juntament amb tots els èxits aconseguits , que no són pocs , fan que sigui un dels col·lectius de la Federació en línea ascendent clarament.  

Com a Federació ens sentim orgullosos de poder comptar amb esportistes com ells que cada dia demostren el seu compromís i esforç i que sens dubte serveixen d’exemple pels joves que ara comencen.

El President els hi ha va dirigir unes paraules de felicitació i ànims perquè continuïn amb aquesta línea de treball que tantes alegries i satisfacció ens està reportant,  va compartir nous projectes que la Federació està portant a terme i dels quals els va fer partícips i per altre banda ells també van compartir amb el President les seves idees, inquietuds i desitjos, tot dintre un ambient festiu i cordial.

Finalment amb un ambient distès i alegre varen participar del pica-pica que s’havia preparat on van haver intercanvi de regals i alçant una copa de cava es va brindar pel present i el futur dels Veterans.