Intensa jornada de judo a Badia del Vallès

Un any més, Badia del Vallès va acollir el passat 31 de març dues proves simultànies, per una banda el Campionat de Catalunya de Veterans i per altra, el Trofeu Ne Waza de Kyus.

De nou, els veterans catalans van demostrar que per aquest esport no hi ha edat que els pugui frenar i que són un col·lectiu amb plena forma i amb molts adeptes, fet que va propiciar una gran competició.

Quant al Campionat de Catalunya de Veterans cal destacar de nou l’alta participació i nivell. En categoria femenina les guanyadores van ser Helena Gil a -57 kg i Verònica Pujalte a -70 kg. Mentre que en masculina els ors van ser per a Toni Mendoza a -66 kg, Marc Sintes a -73 kg, Alberto Martínez a -81 kg, Ruben Mendoza a -90 kg, Javier Altamirano i Pedro Carpintero a -100 kg i Francisco Perez a +100 kg.

Simultàniament es va celebrar la segona edició de Trofeu Ne Waza de Kyus, que pretén promoure la pràctica del judo terra en aquells judokes amb grau inferior a negre. Alícia Garcia i Miriam Pujadas van ser les vencedores en les dues categories femenines; mentre que en masculina, Ivan Raj a -66 kg, Adrià Puig a -73 kg, Marc Poveda a -81 kg, Ruben Sanchez a -90 kg i Alejandro Testuri a +90 kg es van proclamar com a Campions del Trofeu.

El lliurament de medalles va anar a càrrec del President de la Federació, Fermin Parra.