Catalunya aconsegueix 3 medalles al mundial de veterans

Del 30 de setembre al 3 d´octubre d´enguany, es va celebrar a Olbia (Italia), el 9è Campionat del Món de Judo Veterans, on s hi va desplaçar un equip format per 11 judokes d´aquesta federació ( (Jordi Pastor, Julian Azañon, Ruben Mendoza, Toni Mendoza, Israel Fernandez, Jordi Maya, Luis Torres ,Francisco Castillejo, Jose Ignacio Hernandez, Pedro Carpintero, Rebeca Garcia i Marion Velten) 

Cal destacar la bona actuació de l´equip català, ja que per autonomia van quedar primers classificats amb el següent balanç de medalles: 1 or, 1 argent, 1 bronze, 3 cinquenes posicions i 2 setenes posicions. 

Ressaltar la gran competició de Francisco Castillejo, que aquesta temporada ja va assolir una medalla d´or en el Campionat d´Europa i que ara ho va fer en el Mundial. Aquesta és la tercera vegada en la qual Castillejo acosegueix una medalla en un mundial.

Destacar també la competició del judoka Jose Ignacio Hernandez, que després de disputar 5 combats i arribar a la semifinal, va quedar classificat en 5º posició, aixi com Pedro Carpintero, també classificat 5è, que va perdre les semifinals per després entrar a la repesca. 

Pel que fa a la categoria femenina Rebeca Garcia, disputava el seu primer mundial, i va pujar al podi classificant se en tercera posició, obtenint la medalla de bronze gràcies a una gran qualitat tècnica i competitiva. Marion Velten, qui va estar a punt de fer-se amb la medalla d´or, va classificar-se finalment en segona posició. 

Des de la federació felicitem a tots/es els/les judokes per aquests grans resultats. 

Adjuntem la llista completa de resultats:


NOMCATEGORIAPESCLASSIFICACIÓ
Jordi PastorM1-60 Kgparticipació
Julian AzañónM2-73 Kgparticipació
Ruben MendozaM2-100 Kgparticipació
Toni MendozaM3-66 Kg5è classificat
Israel FernandezM4-73 Kg7è classificat
Jordi MayaM4-100 Kg7è classificat
Francisco CastillejoM8-60 Kg1er classificat
Ignacio HernandezM8-81 Kg5è classificat
Pedro CapinteroM8-100 Kg5è classificat
Rebeca GarciaF1-57 Kg3a classificada
Marion VeltenF2-70 Kg2a classificada