CATALUNYA ACONSEGUEIX 3 MEDALLES A L'EUROPEU DE VETERANS


Una medalla d'or i dos de bronze és el balanç que ha deixat la representació catalana en el Campionat d'Europa de Veterans que ha tingut lloc del 14 al 18 de juny a la ciutat croata de Zagreb. Fins a 950 judokes, entre ells, 3 catalans, van prendre part en aquest esdeveniment que ha agrupat a judokes de més de 30 anys distribuïts per franges d'edat, categories de pes i sexe.

La gran alegria pel judo català va venir de les mans de Francisco Castillejo. Després de 3 combats en què es va imposar davant dels representants finlandès, francès i italià es va acabar proclamant Campió d'Europa de M9 -60 kg.

Per altra banda, Pedro Carpintero es va penjar la medalla de bronze tant en la competició individual (M8 -100 kg) com també ho va fer en la prova per equips, formant part de la delegació espanyola.

Els 36 judokes desplaçats cap a Croàcia des de territori espanyol es van emportar un botí de 16 medalles a les que cal sumar la tercera posició en la competició per equips.

Des de la Federació, amb el President Fermín Parra al capdavant i la seva junta donem l'enhorabona als dos catalans participants per les medalles aconseguides.