Primer Judoxics de l’any

El passat dissabte 29 de Febrer es va celebrar al Complex Esportiu Municipal Olímpics de la Vall d'Hebrón  a Barcelona la primera trobada Judoxics de l’any.

Els judokes més petits nascuts entre el 2008 i 2013 van ser convocats per assistir a aquesta primera edició de Judoxics. Amb una participació de 350 nens i més de 20 clubs, el tret de sortida per aquesta nova temporada de Judo ha sigut molt positiu.

La festa del judo per els més petits va començar quan es van separar els judokes en diferents grups. Després els petits judokes es van distribuir per les diferents estacions les quals anirien canviant cada deu minuts. Cadascuna d’aquestes estacions estava situada en un tatami, excepte l’ultima que era un castell inflable. Cada estació tenia l’objectiu de treballar i promoure un dels valors o habilitats del Judo: les dues primeres estacions es varen fer de jocs amb els pares, les següents estacions eren de lluita i de combat, en una altre estació aprenien a endreçar el judogui i finalment tenien el castell imflable on els nens podien jugar.

L’activitat va finalitzar a les 19:00h aproximadament amb la recollida dels regals patrocinats per els nostres col.laboradors  Fruites Castell i Ocean52.  I vam concloure amb una gran foto de tots els participants.

Actualment, la comissió de Judoxics esta treballant en la pròxima activitat de Judo.

La comissió del Judoxics