Judoxics - 16.02.19

El passat dissabte 16 de Febrer es va celebrar al Pavelló Olímpics de la Vall d’ Hebron a Barcelona la primera trobada Judoxics de l’any.

Els judokes més petits nascuts entre el 2007 i 2012 van ser convocats per assistir a aquesta primera edició de Judoxics. Amb una participació de 260 nens i més de 20 clubs, el tret de sortida per aquesta nova temporada de Judo ha estat molt positiu.

La festa del judo per als més petits va començar quan es van separar els judokes en diferents grups que rebien el nom de personatges disney (Mickey, Minnie, Goffy, Daisy, Pluto) i el de la Jaqui (la mascota judoka de la federació). Després els petits judokes es van distribuir per les diferents estacions segons els grups esmentats anteriorment. Cadascuna d’aquestes estacions estava situada en un tatami, excepte l’ultima que era un castell inflable. Cada estació tenia l’objectiu de treballar i promoure un dels valors o habilitats del Judo:

En el primer tatami, els nens treballaven la confiança. En aquesta estació es posaven en parelles, un nen tenia els ulls tapats i l’altre no. L’objectiu era guiar el company sense que aquest xoqués amb ningú.

En el segon tatami, els nens treballaven el contacte mitjançant el joc del tren de l’alegria, on situats en files havien de passar per sobre els companys fins arribar al capdavant de la fila, i un cop allà tornar la pilota, i així successivament fins a arribar a l’altre costat del tatami.

En el tercer tatami, els nens treballaven l’equilibri. Els nens s’agafaven de la màniga i la solapa, i tenien que llençar els seu company.

En el quart tatami, els nens treballaven la força. Els nens es van agrupar en parelles i col·locant el cinturó entre els dos. Llavora’ns s’estiraven, per intentar que l’altre creues de la línia del cinturo. Si això passava, l’altre li podia fer una clau de Judo.

En el cinquè tatami els nens van treballar el combat, i per tant la superació d’obstacles.  Es van emparellar els judokes i quan un perdia el randori, es canviava amb una altre parella.

Finalment, l’ultima prova de la judokana que consistia en un castell inflable on els nens podien jugar.

L’activitat va finalitzar a les 19:00h aproximadament amb la recollida dels regals patrocinats per els nostres espònsors, DAEDO, Fruites Castell i Aneto natural.  I vam concloure amb una gran foto de tots els participants.

Actualment, la comissió de Judoxics està treballant en la pròxima activitat de Judo.

La comissió del Judoxics

Facebook: Judoxics

Instagram: @judoxics

CONTACTE DE PRENSA

·  Cristina Ortega 

·  Judoxics

·  judoxics@fedecatjudo.cat

·  www.Fedecatjudo.cat

Enllaç galeria de fotografies