Darrer Judoxics del curs escolar

El passat dissabte 13 d’Abril es va celebrar al poliesportiu Llars Mundet de Barcelona la darrera trobada Judoxics del curs escolar.

Els judokes més petits nascuts entre els anys 2007 i 2012 van ser convocats per assistir a aquesta darrera edició de Judoxics. Amb una participació de 170 nens i més de 20 clubs, l’última trobada de la temporada de Judo ha sigut molt positiva.

Donada la bona recepció d’aquesta convocatòria, es van separar els nens en dos grups, els nascuts entre els 2007-2009 i els que havien nascut entre el 2009 i el 2012.

La festa del judo per els més petits va començar amb un escalfament dirigit amb música. Després, els entrenadors van separar els petits judokes en tres grups. Cada grup es va  distribuir per les diferents estacions segons els grups. Cadascuna d’aquestes estacions estava situada en un tatami, incloent-hi l’última que era un castell inflable. Cada estació tenia l’objectiu de treballar i promoure un dels valors o habilitats del Judo:

En el primer tatami, els nens van jugar a Rugby de genolls amb una pilota gegant. En aquesta estació els judokes es dividien en dos equips i havien de treure o interceptar una pilota per marcar punts. L’equip amb més punts a l´acabar el torn era l’equip guanyador.

En el segon tatami, els nens treballaven diverses activitats durant el torn. La primera era el zombi que consistia a  intentar alçar al company que està bocaterrosa. Després jugaven al joc dels cinturons on s’intentava descordar el cinturó de l’altre company. I l’últim mini joc va  ser el joc de muntar a cavall, que és un joc simulant el randori de ne-waza, on l’objectiu és agafar l’esquena a l’adversari.

Finalment, l’última estació consistia en un castell inflable on els nens podien jugar.

L’activitat va finalitzar a les 14:00h aproximadament amb la recollida dels regals patrocinats pels nostres espònsors  McDonalds i Kinder.  I vam concloure amb una gran salutació de tots els participants.

Actualment, la comissió de Judoxics ja està treballant en la pròxima temporada de Judo.

Comissió del Judoxics

Enllaç galeria fotografies

Facebook: Judoxics

Instagram: @judoxics

CONTACTE DE PREMSA

·  Cristina Ortega 

·  Judoxics

·  judoxics@fedecatjudo.cat

·  www.Fedecatjudo.cat