235 Judoques Al I Torneig Josep Lluís Fernández Palou

Diumenge 17 d’abril es va celebrar la XVIII Trobada dels Judoxics, organitzada per la Federació Catalana de Judo i DA i l’Associació Judo Baetulo, amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i la seva Àrea d’Esports.

Més de 250 nens i nenes provinents de tot Catalunya es van aplegar al pavelló Països Catalans de Badalona per participar en aquesta trobada, on van poder gaudir de diverses activitats lúdiques i esportives relacionades amb el món del judo.

La trobada va comptar, a més, amb d’altres activitats com per exemple unes pistes inflables o la imprescindible presència de la mascota de Judoxics, la Jaqui. Com a novetat d’aquesta divuitena edició, cal destacar l’espectacle del mag Robin, que va deixar bocabadats als nens i nenes judokes.

Jordi García, president de l’Associació Judo Baetulo i professor del club badaloní, creu que “va ser molt destacable la implicació de mares i pares i també dels alumnes del club en tota l’organització de l’acte, fent possible el normal desenvolupament de la jornada.”