Judoxics (09.06.18)

El passat dia 9 de Juny, vam celebrar l'acte d'acomiadament de l'antiga etapa Judo Xics a Llars Mundet.

En aquest acte organitzat per una comissió de 8 Judokes, i coordinat en aquesta ocasió per David Pesado Garrido i supervisada pel president de la Federació, preteníem donar punt final a l'antiga etapa, per tornar al Novembre amb molta més força, novetats i sorpreses.

Des de la Federació Catalana hem de demanar disculpes a tots per l´elecció del dia, ja que van trucar molts clubs al President per dir-li que volien anar, pero tenien festes i exàmens de fi de curs i els hi era impossible. L'any vinent, tindrem en compte aquest petit error i per no cometre´l de nou.

Vam tenir l'honor, de comptar amb la presència "i vestit de Judogui" del president de la Federació, el senyor Fermin Parra, que va estar recolzant-nos a tota la comissió i a tots els monitors i nens que van participar.

L'acte volia explicar, que la Jaqui, "la nostra mascota infantil, una guineu cinturó negre", se´n va de viatge al Japó per reciclar-se amb els deixebles del Mestre Jigoro Kano, i tornarà amb moltes propostes noves i interessants.

La Jaqui va estar pressent durant tot l'esdeveniment, fent-se fotos amb els nens, animant la festa i sobretot donant-los il·lusió.

Les activitats es dividien en 4 zones: zona d´ Ukemis, zona de Judo Lúdic (diferents jocs divertits), zona de Ne-waza i un castell inflable on s'ho van passar genial.

Durant tot l'esdeveniment, i amb la finalitat d'apropar als nens entre ells, de fer un ambient molt familiar i divertit i sobretot inculcar-los el més important que els Judokes intentem inculcar als nens, que són els valors i el respecte, es va fer un joc que consistia en què cada vegada que un monitor digués....."Hola Jaqui!!!!", tothom, fins i tot el públic, s'havia d'abraçar a qui tingués al costat. Va ser molt divertit i va crear un ambient de germanor entre tots entranyable.

Al final de l'esdeveniment es van repartir unes bossetes de la Federació Catalana amb 3 detalls a tots els nens i als seus monitors.

Des de la Federació Catalana donem el nostre sentit agraïment a tots els monitors que van motivar als nens a què vinguessin, que van participar activament i als familiars que van fer possible aquest acte.

També agrair a l'empresa "FerreroRocher" el patrocini que va donar amb les seves galetes que van agradar molt als nens.

Ara, esperem la vostra màxima participació en el següent esdeveniment que farem al novembre, on com hem mencionat, vindrem amb molta més força i sorpreses.

Des de la Federació Catalana us donem les gràcies.