Juan José Tascón nou àrbitre continental


Aquest passat cap de setmana, a Belgrad (SRB) i convocat per la Unió Europea de Judo (EJU), va tenir lloc l’examen per l’obtenció de la llicencia d’Àrbitre Continental.

L’examen va consistir, el primer dia en una prova oral de coneixements del reglament i del nivell d’anglès dels aspirants i el cap de setmana en l’arbitratge de l’European Cup de Serbia, amb un alt nivell competitiu van  participar gairebé 300 esportistes de 28 països.

En Juan José Tascón, a proposta de les Federacions Catalana i Espanyola, va ser el nostre candidat, i amb una qualificació excel·lent, va aconseguir, junt amb 21 àrbitres més de tota Europa, la nova Llicència que li permetrà arbitrar campionats internacionals d’àmbit europeu.

En Juan José Tascón C. N. 2º DAN de Judo i Àrbitre Nacional des de l’any 2000, amb experiència en nombrosos Campionats d’Espanya i amb la màxima qualificació nacional, és un altre de la immensa factoria d’àrbitres que ens va deixar en herència el Mestre Francesc Talens.

Esperem i desitgem des de aquesta Federació Catalana de Judo, que aquest només sigui el primer pas d’una llarga carrera internacional plena d’èxits i bon treball.

ENHORABONA JOTA!!!!