Inici de la temporada sènior a Llars Mundet

Les Llars Mundet van ser seu dissabte 6 d’abril de la Copa Catalunya Sènior, primera prova en categoria absoluta a nivell català un cop disputat el Campionat d’Espanya i ja puntuable per a la classificació per a la Fase Sector del mes de novembre.

El canvi propiciat per la Federació Espanyola de Judo ha obligat a la Federació a redissenyar el calendari de competicions de la categoria absoluta, de manera que les temporades coincideixin amb l’any natural.

En aquesta primera prova es van poder veure com una nova fornada de judokes vinguts de les categories joves comencen a arribar a la categoria sènior i a posar les coses difícils i apartar del podi en alguns casos els més veterans.

Cal destacar absències en la competició de judokes júniors a causa dels seus compromisos internacionals.

Quant a les noies, els ors van ser per a: Xènia Sarabia (Danes) a -48 kg, Ana Garcia Jurado (Dojo Lleida) a -52 kg, Gemma Ballesteros (Bushidorei) a -57 kg, Céline Tsunoda (Dojo Lleida) a -63 kg, Ai Tsunoda (Dojo Lleida) a -70 kg, Marion Velten (Danes) a -78 kg i Marta Anton (NT Barcelona Nord) a +78 kg.

Pel que fa els nois, el primer calaix del podi el van ocupar: Otari Talakhashvili (Bushidorei) a -60 kg, Víctor Garcia (Vital Esport) a -66 kg, Artur Xargay (Associació Girona Judo) a -73 kg, Emmanuel Toscano (Dojo Cambrils) a -81 kg, Jordi Xancó (NT Barcelona Nord) a -90 kg, Víctor Barrero (Vital Esport) a -100 kg i Miquel Àngel Díaz (Sakura Reus) a +100 kg.

El lliurament de medalles va anar a càrrec del President de la Federació Catalana de Judo, Fermin Parra.