Final del circuit català cadet a El Vendrell

El Vendrell va ser la seu dissabte passat d’una jornada completa de judo amb la celebració de la Supercopa de Catalunya Infantil i Cadet, la qual va ser la darrera prova puntuable del circuit català d’enguany i que per tant, va acabar de definir els equips catalans que participaran al Campionat d’Espanya.

Després de la disputa al novembre de la Copa de Catalunya i al febrer del Campionat de Catalunya, la Supercopa va posar el punt i final al rànquing català, i ho va fer d’una manera emocionant, evidenciant l’alt nivell general de la categoria cadet.

Victòria d’Anna Martínez (Judo Santpedor) a +70 kg, Ai Tsunoda (Dojo Lleida) a -70 kg, Itziar Mengual (Maristes Sant Joan) a -63 kg, Àngels Rodríguez (Rei) a -57 kg, Ana Garcia Jurado (Dojo Cambrils) a -52 kg, Paula Cubero (Esport-7) a -48 kg, Marina Garriga (Pallaresos) a -44 kg i Aixa Ejaz (Condal) a -40 kg.

En categoria masculina, els ors van ser per a Roger Vázquez (Bushido) a +90 kg, Sebastian Carpintero (La Salle Horta) a -90 kg, Jordi Pérez Mendiguren (Esport-7) a -81 kg, Artur Xargay (Securitas Girona) a -73 kg, Liam Arjona (Judo Vallès) a -66 kg, Pau Casado (Vital Esport) a -60 kg, Pau Santacreu (Esport-7) a -55 kg, Adrià Pérez Acedo (Judo Vilafranca) a -50 kg i Òscar Contreras (Esport-7) a -46 kg.

El Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’El Vendrell, Ferran Trillas i Fermín Parra i Isabelo Pacheco, en qualitat de President i Vicepresident Institucional de la Federació respectivament, van fer el lliurament de premis d’aquesta darrera prova de la temporada.

La Federació vol agrair la disposició i col·laboració del club de Judo Vendrell i de l’Ajuntament per fer possible la celebració d’aquest esdeveniment en aquesta localitat penedesenca.

FOTO. Juan Carlos Cubero