Falset proclama els Campions de Catalunya Cadet

La capital del Priorat, Falset, va ser la seu escollida per a la disputa el passat dissabte del Campionat de Catalunya Infantil i Cadet. Judokes d’arreu del País es van desplaçar fins a les Terres de l’Ebre per prendre part de la segona prova puntuable de la temporada.

Al matí va ser el torn dels judokes cadets, que van tornar a evidenciar el bon estat de salut en què actualment es troba aquesta categoria, que es va materialitzar en una matinal de bon judo i de molta competitivitat. 

Fins a 5 àrees de competició es van instal·lar al Pavelló Esportiu de Falset per dur-hi a terme la prova, la penúltima abans de la Súper Copa de Catalunya, que serà la que definitivament decidirà els equips que participaran al Campionat d’Espanya Infantil i Cadet.

En categoria femenina, els títol de Campiona se’l van endur Lucia Domingo (Tot Judo Reus) a -40 kg, Gisela Molina (Judo Danes) a -44 kg, Raquel Romeu (Judo Moià) a -48 kg, Alba Vigueras (Judo Sentmenat) a -52 kg, Irene Romero (Judo Olèrdola) a -57 kg, Judit Casañas (Vilafranca) a -63 kg, Ainhoa Lopez (Judo Danes) a -70kg i Janisa Romero (Els Monjos) a +70 kg.

En categoria masculina, els dominadors i Campions van ser Lyubomyr Grygoriv (NT Priorat Tortosa) a -50 kg, Ahmed Mssahal (Judo Moià) a -55 kg, Martin Stoykov (Judo Moià) a -60 kg, Eloi Llosas (Judo Olèrdola) a -66 kg, Javier Martínez (Judo Sentmenat) a -73 kg, Gabriel Guillamon (NT Barcelona Nord) a -81 kg, Yousef Saloum (Ass. Girona Judo Securitas) a -90 kg i Arnau Carrero (Judo Montserrat) a +90 kg.

La propera cita serà el 21 de març a la localitat del Vendrell, que acollirà la Super Copa de Catalunya, darrera prova puntuable de la temporada.