ÈXIT DE L’STAGE AMB EL CAMPIÓ OLÍMPIC JEON KI YOUNG

Campió Olímpic i 3 cops Campió del Món són només alguns dels títols del palmarès del judoka coreà Jeon Ki Young, que ha realitzat un stage els dies 2 i 3 de gener a Badia del Vallès. Esportistes arribats d’arreu de Catalunya per l’ocasió es van concentrar dimarts a la tarda i dimecres al matí per tal de seguir les explicacions de triple campió del món.

Els entrenaments han estat de caràcter obert, adreçats a judokes de categoria cadet en endavant i a mestres i entrenadors, amb un límit de fins a 170 participants. Les sessions les ha dirigit íntegrament el campió coreà, qui ha fet totes les explicacions en anglès. El primer dia l’entrenament es va centrar en la tècnica de morote seoi nage i les seves variants. En canvi, dimecres es van mostrar un ventall de tècniques utilitzades i perfeccionades per Jeon Ki Young.

El Complex Esportiu de Badia del Vallès ha estat l’espai on s’han dut a terme les sessions que també han comptat amb la presència del mestre 9è DAN, Lee Young.

Cal destacar la implicació i el compromís de Jeon, que va prestar molta atenció a tots els participants i va anar fent correccions i atenent dubtes personalitzats al llarg de les classes.

El President de la Federació Catalana de Judo i D.A., Fermín Parra i el Director Esportiu, Jordi Yuste han estat a sobre el tatami durant els dos dies seguint les demostracions del judoka asiàtic. Abans d’acomiadar els dos dies d’stage, el President i el Vicepresident Institucional, Isabelo Pacheco, van fer el lliurament de dues plaques commemoratives d’agraïment a Jeon Ki Young i a Lee Young.

El Regidor d’Esports i Tinent d’Alcaldessa de Badia, Josep Martínez, va presenciar una estona de la masterclass i va dirigir unes paraules per agrair el privilegi que significa per la seva ciutat acollir actes d’aquest tipus.

La darrera sessió es va cloure amb una fotografia de grup i amb una cua de judokes esperant per fer-se una foto amb Jeon Ki Young.

En acabar, el mestre Lee i Young van visitar les instal·lacions de la Federació acompanyats del President Parra.