Èxit català al mundial de veterans

La localitat marroquina de Marràqueix va acollir del 10 al 13 d’octubre el Campionat del Món de Veterans que enguany va comptar amb una participació de rècord. Fins a 1183 judokes d’una cinquantena de països es van desplaçar fins a la localitat africana per prendre part d’aquest mundial per a esportistes de més de 30 anys, entre ells una nombrosa delegació catalana.

Un cop més, la cita va servir per comprovar l’alt nivell i el bon estat de forma dels judokes catalans d’aquesta categoria que van aconseguir tornar de la localitat africana amb un grapat de medalles.

En categoria femenina, cal destacar els bronzes de Veronica Pujalte (-63 kg F2), Agata Fornós i Míriam Moreno, la medalla d’argent de Rebeca Garcia i l’or de Nadia Maghoub.

Les medalles en categoria masculina van venir de la mà de Pedro Carpintero (-100 kg M9) i Luis Torres (-100 kg M7) que es van penjar l’or.

La resta de participants, Jose Ignacio Hernandez (-81 kg M8), Ruben Mendoza (-90 kg M3), Jordi Maya (-100 kg M5), Antonio Mendoza (-66 kg M3), Israel Fernandez (-73 kg M4), Javier Altamirano (-100 kg M2) i Marion Velten (-70 kg F2) tot i la seva bona actuació no van aconseguir lluitar per pujar al podi.

Des de la Federació no podem sinó que felicitar els judokes veterans per aquest nou èxit, que se suma a la llarga llista de triomfs que estan aconseguint arreu on viatgen Enhorabona!!