Èxit català al Campionat d’Espanya sub-21

Èxit pel judo català aquest passat cap de setmana a la localitat de Pinto (Madrid), que un any més ha estat la seu del Campionat d’Espanya Júnior.27 judokes catalans es van desplaçar el passat divendres cap a la població madrilenya acompanyats pel Director Esportiu, Jordi Yuste, després d’haver aconseguit la seva classificació per a la Fase Final o bé a la Fase Sector o a través del circuit de Copes d’Espanya.

Dissabte es va disputar el Campionat i Catalunya va tenir l’actuació més destacada de totes les delegacions, liderant el medalles global amb un total de 5 ors i 5 bronzes; per davant de València i Madrid.

Els 5 ors de l’expedició quadribarrada van venir de la mà de Víctor Barrero a -100 kg, Mireia Lapuerta a -48 kg, Patrícia Torres a -57 kg, Ai Tsunoda a -70 kg i Marta Anton a +78 kg. La resta de medalles, de bronze, se les van penjar Paula Roset a -48 kg, Jazmin Arjona a -63 kg, Wendy de la Fuente a -70 kg, Aaron Cepero a +100 kg i Dmytro Tsiukh a -81 kg.

Un total de 10 podis que van permetre que Catalunya assolís una fita històrica que demostra el bon estat de forma de l’equip català sub-21 i el llarg futur que els espera.

Enllaç resultats

FOTO: Juan Carlos Cubero