Exhibició de nivell dels judokes infantils al 2n Rànquing de la temporada

El Pavelló Municipal d’Esports de la localitat del Vendrell va reunir el passat dissabte a més de 200 judokes d’entre 12 i 14 anys arribats d’arreu del territori per disputar la segona competició puntuable de la temporada, el 2n Rànquing Infantil que juntament amb la resta de proves serviran per definir la convocatòria catalana per al Campionat d’Espanya, al maig.

Durant tota la tarda es van anar succeint els combats en els 5 tatamis disposats a la instal·lació municipal fins arribar a les finals que van servir per proclamar els campions en cada pes.

Pel que fa les fèmines, Isabel Querol (Bushido) a -36 kg, Jana Cid (Condal) a -40 kg, Noelia Jardó (Esport-7) a -44 kg, Sophie Krymska (GEiEG) a -48 kg, Bianka Ramon (Pineda) a -52 kg, Júlia Queraltó (Olèrdola) a -57 kg, Laia Garolera (Moià) a -63 kg i Ai Tsunoda (Lleida) a +63 kg es van enfilar al primer calaix del podi.

Les medalles d’or masculines se les van endur: Saül Flores (Moià) a -38 kg, Àlex Herrero (Bushido) a -42 kg, Adrià Pérez (Vilafranca) a -46 kg, José Ariza (Louis) a -50 kg, Pau Santacreu (Esport-7) a -55 kg, Antoine Le Monze (Maristes St Joan) a -60 kg, Eric Enrich (Amposta) a -66 kg i Ricard Muñoz (Sentmenat) a +66 kg.

La competició va concloure amb el lliurament de medalles per part de l’Alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; el Regidor d’Esports, Ferran Trillas; el Vicepresident Institucional de la FCJiDA, Isabelo Pacheco; i la Presidenta del Club Ebresport, Rocío Ribas.

D’aquesta manera es va posar punt i final a una jornada repleta de judo a la capital del Baix Penedès amb la celebració al matí del Rànquing Cadet i a la tarda de l’Infantil; en total més de 400 esportistes van participar-hi. Tot i això, el Director Esportiu de la FCJiDA, Jordi Yuste, va anunciar que el Vendrell tornarà a acollir esdeveniments judokes i que probablement serà la seu d’una Fase Sector Absoluta i d’un Campionat de Catalunya de Kyus. 

FOTO: JUAN JOSÉ PENAS