Examens de pas de grau de 1er a 6è dan de Judo (20.02.21)

Dissabte 20 de febrer de 2021 es va celebrar al Complex Esportiu de Badia del Vallès l'examen de pas de grau de 1er a 6è DAN de Judo.

Donada la situació sanitària actual, celebrar aquest esdeveniment amb totes les garanties comportava tot un repte per a la Federació, però va ser tot un èxit gràcies a l'esforç de moltes persones que van tenir cura de què tot sortís com estava planificat.  La Federació vol fer arribar el més sincer agraïment a aquestes persones.

Entre elles volem destacar a Albert Pujol (responsable del Departament d'Ensenyament i organitzador de l'examen) qui va rebre l'ajuda del vicepresident Isabelo Pacheco i del responsable d'organització Manolo González.

En la part sanitària cal destacar la gran tasca duta a terme pel Dr. Ferran Cabañó que va comptar amb la col·laboració de dos ajudants, ja que en aquesta ocasió es van realitzar test d'antígens a tots els membres del tribunal, als que també volem agrair la seva col·laboració.

L'examen va estar presidit per Fermín Parra, president de la Federació, el vicepresident Ignasi Sentís (qui també va col.laborar en la realització de les fotografies) i pels representants de la Regidoria d'esports de l'Ajuntament de Badia del Vallès. 

La  participació va ser de 54 candidats amb un alt percentatge d´aprovats , entre els quals destaquem als 4 sisens dans.

L´enhorabona a tot/es els/les aprovats/des!

Podeu veure la galería de fotografies clicant al següent enllaç: