ELS MILLORS JUDOKES DEL MÓN S’ENTRENEN A CATALUNYA DURANT UNA SETMANA

Des de l’1 de juliol i fins al dia 8, Castelldefels es convertirà per 27è any en la capital mundial del judo. Un any més, la Federació Europea de Judo i la Real Federació Espanyola de Judo han escollit la localitat barcelonina per a celebrar-hi una de les trobades més importants del calendari internacional. El Camp d’Entrenament d’estiu arriba a la 27a edició amb un cartell de luxe, més de 730 esportistes de 60 països; fet que representa la xifra de participació més alta que mai s’hagi aconseguit.

El Training Camp de Castelldefels comptarà amb la participació de la majoria d’equips olímpics, que a falta d’un mes per a la gran cita; aprofitaran la setmana a Catalunya per ultimar la seva preparació. Hi haurà dues sessions d’entrenament conjunt diàries, que es duran a terme a la carpa de l’Hotel Playafels, on romandrà instal·lat el tatami durant tota la setmana.

Les elits del judo mundial com Japó, França, Rússia, entre d’altres no es perdran la cita i viatjaran a Castelldefels on prepararan les competicions més importants. Per part de la Real Federació Espanyola hi participarà l’equip olímpic al complet, a més d’una selecció de judokes que la direcció tècnica ha decidit convocar per tal que puguin aprofitar la gran oportunitat de tenir els millors judokes del món a casa. Mireia Lapuerta i Oriol Subirana són els únics judokes catalans que assistiran a l’esdeveniment amb la delegació espanyola.

Per part de la Federació Catalana de Judo es desplaçaran un total de 25 esportistes que se sumaran als entrenaments amb els millors del món.

Durant aquests dies, l’organització està acabant d’enllestir tots els detalls per donar la benvinguda als millors judokes del món que aterraran a Barcelona abans de l’1 de juliol. Possiblement serà l’últim cop que molts judokes coincideixin abans de trobar-se a Rio.