Els kyus posen el punt i final a la temporada 2018 – 2019

Punt i final de la temporada 2018 – 2019. La localitat de Badia del Vallès va acollir dissabte passat una jornada completa de judo amb la celebració del Campionat de Catalunya de Kyus i del Trofeu Ne Waza Francesc Talens.

Matinal amb alta participació en la competició de judokes amb grau inferior marró; fins a 120 competidors van prendre part d’aquesta darrera prova. Els esportistes masculins es van dividir en dos grups, els més principiants amb cinyell de groc a verd i un altre, de blau a marró. Mentre que en femení, totes les participants van competir juntes dividides segons categoria de pes independentment del seu grau.

Natalia Penas (NT Priorat-Tortosa) a -48 kg, Lídia Montón (Judo Barberà) a -52 kg, Judit Casañas (Judo Vilafranca) a -63 kg, Ainhoa Lopez (Judo Danès) a -70 kg i Ana Mendoza (Judo Danès) a +70 kg es van proclamar Campiones de Catalunya de Kyus d’enguany.

En categoria masculina, els Campions de Catalunya d’entre groc i verd van ser Aureli Castells (Vital Esport) a -60 kg, Xavier Valdrí (Badia) a -66 kg, Alejandro Duran (Judo M.Canela) a -73 kg, Sergiu Paraschiv (Judo Amposta) a -81 kg, Manuel Pelufo (Judo Montserrat) a -90 kg i Alejandro Testuri (Judo Barberà) a +90 kg.

A la competició de judokes amb cinturó blau i marró, Martín Stoykov (Judo Moià) a -60 kg, Oriac Rojo (Judo Santpedor) a -66 kg, David Franco (Club Natació Terrassa) a -73 kg, Mario Alexandre (Judo Mataró) a -81 kg, Máxim Kucan (Judo Vallès) a -90 kg i Kevin Navarro Sanahuja (L’Hospitalet de l’Infant) a +90 kg es van proclamar Campions de Catalunya de Kyus.

En el lliurament de medalles hi van intervenir el President de la Federació Catalana de Judo, Sr. Fermin Parra; els Regidors d’Esports i de Cultura de l’Ajuntament de Badia,  Sr. Antonio Garcia i Sr. Antonio Rodríguez; i el Vicepresident Institucional de la Federació, Sr. Isabelo Pacheco.