Els judokes catalans es pengen 10 medalles a Avilés

El Torneig Villa d’Avilés és considerat un dels de més exigència a nivell espanyol en categoria cadet i infantil. Enguany, aquesta prestigiosa competició de caràcter internacional ha arribat a la quinzena edició i ho ha fet amb xifres de participació insòlites, fet que ha deixat judokes fora de les llistes per excés de participants -en alguns pesos s’ha arribat als 86 inscrits.

Dissabte va ser el torn dels judokes cadets i júniors i diumenge, els infantils van cloure el trofeu.

En categoria cadet, la competició compta amb la denominació de Supercopa. Per part dels catalans participants cal destacar les medalles de plata de Palmira Piqué a -57 kg, Maxime Le Monze a -73 kg i Marina Garriga a -44 kg; el bronze d’Aina Cornellà a +70 kg; i el cinquè lloc de Davor Schneir a -60 kg.

En categoria júnior, l’or de Patrícia Torres a -57 kg i el bronze de Víctor Barrero a +81 kg van ser els únics èxits de la delegació catalana.

Quant als judokes infantils, els ors d’Antoine Le Monze a -66 kg i Aira Lázaro a -36 kg, els bronzes de Laura Cazallas a -63 kg i Gerard Gamiz a -55 kg, els cinquens de Nora Guerrero a -48kg i Erika Calzado a +63 kg i el setè lloc d’Alex Herrero a -50 kg van ser els resultats més remarcables dels judokes de la Federació a la Supercopa Infantil.

En total, durant tot el cap de setmana, els judokes catalans es van penjar fins a 10 medalles. Aquests èxits són un enorme motiu d’orgull per la Federació, la Junta i pel President Fermín Parra, que encoratja a aquests esportistes a seguir entrenant i aconseguint èxits per al judo català.


Fotografia - Judodreams