Els judokes cadets prometen una temporada emocionant a la Copa Catalunya Cadet

220 judokes es van aplegar dissabte a les Llars Mundet per disputar la primera prova cadet de la temporada 2016-2017, la Copa Catalunya sub-18. Des de les 9:20 h i fins a gairebé les 14:00h els combats es van anar succeint en els 5 tatamis disposats a les instal·lacions barcelonines.

Els esportistes, arribats d’arreu de Catalunya, van demostrar un gran nivell i la competició va destacar per la seva exigència amb categories de pes on s’hi van aplegar molts participants i de molta qualitat, fet que va oferir un espectacle atractiu pel públic que va omplir de gom a gom les graderies del pavelló.

La matinal es va dividir en dos blocs. Els esportistes més lleugers van competir en el primer torn; mentre que la resta ho van fer en el segon; fet que va agilitzar el desenvolupament de la prova.

Els resultats d’aquest dissabte serveixen per començar a definir els equips catalans cadet, categoria que enguany compren els judokes nascuts els anys 2000, 2001 i 2002.

Aixa Ejaz a -40 kg (Judo Condal), Marina Garriga (Pallaresos) a -44 kg, Paula Cubero (Esport-7) a -48 kg, Ana Garcia (Dojo Cambrils) a -52 kg, Àngels Rodríguez (Rei) a -57 kg, Cristina Juárez (Esport-7) a -63 kg, Lourdes el Moral (Dojo Tarraco) a -70 kg i Aina Cornellà (Olèrdola) a +70 kg van dominar les diferents categories femenines.

Òscar Contreras (Esport-7) a -46 kg, José Ariza (Louis) a -50 kg, Pau Santacreu (Esport-7) a -55 kg, Pol Lòpez (Esport-7) a -60 kg, Marc Garcia (NT Barcelona Nord) a -66 kg, Maxime Le Monze (Maristes St. Joan) a -73 kg, Jordi Pérez (Esport-7) a -81 kg, Sebastian Sàlazar (La Salle Horta) a -90 kg i Roger Vàzquez (Bushido) a +90 kg van pujar al primer calaix del podi.

El President de la Federació Catalana de Judo i D.A., Fermín Parra, va ser qui va realitzar el lliurament de medalles en finalitzar cada bloc. El mateix President va destacar l’alt nivell de la cita i l’aposta segura que actualment suposa la categoria cadet a Catalunya: “És evident que el nivell dels esportistes sub-18 catalans és impressionant, avui han demostrat el bon moment que travessa la categoria i últimament no paren de donar bons resultats a la Federació en els diferents desplaçaments a competicions nacionals i internacionals”-es va enorgullir Parra.

FOTO: JUAN JOSE PENAS