Els infantils pugen amb força: Copa Catalunya Infantil

Després d’una intensa matinal de judo amb la Copa Catalunya Cadet a les instal·lacions de les Llars Mundet, a la tarda va arribar el torn dels judokes infantils. Tarda de nervis i d’emocions, molts dels competidors s’estrenaven en una competició d’aquest nivell. Fins a 230 judokes van participar a la competició que van generar un gran atractiu que va omplir les graderies de gom a gom.

La fornada d’esportistes que ara arriben a la categoria sub-15 van demostrar en aquesta primera competició com de preparats i entrenats venen ja que la competició va deixar veure combats de gran nivell, que fan preveure una molt bona temporada.

Es tracta de la primera de les tres competicions que serviran a nivell català per veure qui seran els judokes que representaran Catalunya al Campionat d’Espanya. En edat infantil, a més es compta amb una prova addicional al calendari: la Copa d’Espanya de Tortosa, que tindrà lloc durant el mes de gener.

Diego Vazquez (Tot Judo Reus) a -38 kg, Vasili Liseitsev (Nova Unió) a -42 kg, Brian Arques (Pallaresos)  a -46 kg, Alex Hidalgo (Maristes St Joan) a -50 kg, Quim Plané (Judo Club l’Hospitalet) a -55 kg, Frank Pineda (Bushido-Rei) a -60 kg, Akaki Tchelishvili (ASD Dojo Tamashi) a -66 kg i Gio Guledani (Girona Judo) a +66 kg es van penjar el primer or en joc de la temporada.

En categoria femenina, el podi el van encapçalar Claudia Pla (Vital Esport) a -36 kg, Clàudia Martí (NT Priorat-Tortosa) a -40 kg, Maria Gil (Hospitalet de l’Infant) a -44 kg, Yolanda Cruz (Tot Judo Reus) a -48 kg, Quionia Botana (Alt Empordà) a -52 kg, Leyre Gonzalez (Pallaresos) a -57 kg, Vanesa Alexandre (Tot Judo Reus) a -63 kg i  Ainhoa Figuera (Barberà) a +63 kg.

Amb el lliurament de medalles a aquesta categoria es va cloure una intensa jornada de judo a les instal·lacions barcelonines.