Els infantils no abaixen el llistó a la Supercopa de Catalunya Infantil

La localitat vendrellenca de Comarruga va acollir el passat dissabte a la tarda, un cop finalitzada la competició matinal, la Supercopa de Catalunya Infantil. Es tracta de la darrera prova del circuit català puntuable per al Campionat d’Espanya i també, la que més puntua.

Esportistes d’arreu del país nascuts entre el 2005 i 2006 van participar d’aquesta competició que no només va comptar amb un molt bon nivell participatiu, sinó que també es va poder veure un alt nivell esportiu i organitzatiu.

Amb les graderies plenes del Pavelló, la localitat del Baix Penedès va acabar de decidir els esportistes que representaran Catalunya al Campionat d’Espanya que tindrà lloc a València a finals del mes d’abril.

En categoria masculina, es van proclamar campions: Iker Martinez Calatrava (Vital Esport) a -38 kg, Vasilii Liseitev (Nova Unió) a -42 kg, Alex Hidalgo (Maristes Sant Joan) a -46 kg, Joan Casado (Els Pallaresos) a -50 kg, Unai Pérez (NT Barcelona Nord) a -55 kg, Daniel Igor Rusu (NT Priorat Tortosa) a -60 kg, Ignasi Viralta (NT Barcelona Nord) a -66 kg i Artem Badanin (Louis) a +66 kg.

Pel que fa les noies, els ors van ser per: Claudia Pla (Vital Esport) a -36 kg, Naroa Fallas (Sentmenat) a -40 kg, Ingrid Canal (Esport-7) a -44 kg, Alba Vigueras (Sentmenat) a -48 kg, Isabel Sisquella (Vendrell) a -52 kg, Zoe Iglesias (Dojo Tarraco) a -57 kg, Dària Queralt (NT Barcelona Nord) a -63 kg i Júlia Vázquez (Bushidorei) a +63 kg.

El President de la Federació Catalana de Judo, Fermín Parra; juntament amb el Regidor d’Esports, Ferran Trillas; i la President del Club Ebresport, Rocío Ribas, van ser els encarregats de col·locar les medalles als primers classificats de cada pes.

Enllaç resultats