Els infantils i cadets d'entrenament federatiu a Manresa

El Nucli de Tecnificació del Judo Bages situat al Complex Esportiu del Vell Congost, a Manresa, ha acollit aquest dissabte al matí el primer entrenament federatiu de l’any de les categories infantils i cadet. A falta d’una setmana per al 2n Rànquing Català de la temporada que tindrà lloc a El Vendrell, molts judokes s’han desplaçat cap a la capital bagesana per encarar l’última setmana abans d’aquesta trascendental competició.

A les 10 h s’ha iniciat l’entrenament per les categories cadet, que enguany inclou els esportistes nascuts entre el 1999 i el 2001. L’entrenament ha constat d’un escalfament, randoris de ne waza –combats de terra-, treball tècnic i amb els  combats de peu s’ha posat fi a les dues hores de treball.

Cap a les 12 h, després que els judokes cadets acabessin l’entrenament ha arribat el torn dels judokes infantils. La dinàmica de treball ha estat la mateixa.

Ambdues sessions han estat dirigides per Roman Valdivielso i Santi Martínez, responsables de la categoria infantil i cadet respectivament.

La próxima activitat per als esportistes infantils i cadets serà la setmana que ve a El Vendrell. La disputa del 2n Rànquing Català servirà per anar perfilant els equips que representaran a la Federació al Campionat d’Espanya i que a partir del 19 de març quedaran definits a partir dels resultats de les tres competicions puntuables, que són el Rànquing celebrat al novembre, la competició de la setmana vinent i la Súpercopa Catalunya del març que tindrà lloc a Sentmenat, juntament amb l’assistència als entrenaments.