Els infantils comencen amb força la temporada a Blanes


Blanes va acollir el passat dissabte 18 de novembre la primera prova puntuable de la temporada infantil i cadet. La competició, que va comptar amb la col·laboració del Club Judo Blanes, es va desenvolupar en dos torns, al matí es va disputar la categoria cadet mentre que a la tarda, la infantil, que enguany abraça els esportistes nascuts entre el 2004 i el 2005.

En noies, els ors van ser Gisela Molina (Judo Danes) a -36 kg, Irune Fallas (Tordera) a -40 kg, Raquel Romeu (Moià) a -44 kg, Nora Guerrero (NT Costa Daurada) a -48 kg, Neus Santacreu (Esport-7) a -52 kg, Irene Romero (Olèrdola) a -57 kg, Paula Bienvenido (La Llagosta) a -63 kg i Ainhoa Lopez (Judo Tao) a +63 kg.

Mentre que en categoria masculina, els dominadors dels diferents pesos van ser: Lyubomir Grygoriv (NT Priorat-Tortosa) a -38 kg, Ahmed Mssahal (Moia) a -42 kg, Joan Casado (NT Costa Daurada) a -46 kg, Pol Vazquez (Moià) a -50 kg, Marc Carmona (Tot Judo Reus) a -55 kg, Fco. Javier Martinez (Sentmenat) a -60 kg, Ivan Trigo (Judo Vendrell) a -66 kg i Mario Fernandez (Sentmenat) a +66 kg.

Aquesta primera prova va servir per començar a definir el rànquing català, que al final de la temporada serà el que determini els integrants de l’equip català al Campionat d’Espanya. La propera competició puntuable per al rànquing serà al febrer, amb la disputa del Campionat se Catalunya; mentre que al març, es clourà el procés de classificació amb la Supercopa de Catalunya.


FOTO: Pablo Martínez Portugués