Els infantils catalans donen la talla a la Copa d’Espanya de Tortosa


La localitat ebrenca de Tortosa va tornar a convertir-se el passat cap de setmana en la capital del judo nacional amb la celebració de les Copes d’Espanya en categoria infantil i júnior. El Club Judo Priorat-Tortosa, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Judo va tornar a demostrar la seva gran capacitat d’organització convertint un altre any les dues jornades en un èxit, que es repeteix edició rere edició.

Dissabte va tenir lloc la competició en categoria infantil, mentre que diumenge va ser el torn dels júniors.

Judokes d’arreu d’Espanya i d’Itàlia es van citar al Pavelló de Ferreries per participar en la dotzena edició d’aquest torneig que enguany van dominar els judokes vinguts de la Comunitat Valenciana, que van encapçalar el medaller penjant-se un total de 5 ors; seguits per la delegació catalana que va aconseguir 2 ors, juntament amb 3 plates i 12 bronzes.

Lideratge femení quant a Catalunya, ja que totes les medalles d’or i d’argent van ser aconseguides en categoria femenina. Lucia Domingo a -40 kg i Marina Peralta a -57 kg van ser les dues úniques catalanes en pujar al primer calaix del podi tortosí. Fins al segon graó hi van arribar Clàudia Pla a -36 kg, Alba Vigueras a -48 kg i  Zoe Iglesias a -57 kg.

Blanca Acosta i Naia Zambudio a -36 kg, Vanessa Cruz a -48 kg, Bruna Rojo a -52 kg, Ana Ferrer a -57 kg, Júlia Vàzquez a +63 kg, Isaac Màrquez a -38 kg, Àlex Martínez a -46 kg, Joan Casado i Àlex Prada a -50 kg, Kayna Oliveira a -55 kg i Marc Llorens a -66 kg van quedar en tercera posició i es van penjar les medalles de bronze.

La propera cita per als infantils serà el 23 de febrer a La Llagosta on s’hi disputarà el Campionat de Catalunya Infantil i Cadet.