Els equips catalans infantil i cadet viatgen al camp d’entrenament d’Andorra

La localitat andorrana d’Ordino va tornar a acollir aquest estiu un camp d’entrenament dirigit a judokes d’edat cadet i infantil. Del 26 al 31 d’agost, les seleccions espanyola, andorrana i francesa van participar en aquesta trobada per preparar la temporada que tot just comença.

Els medallistes catalans en el Campionat d’Espanya Infantil i Cadet van participar dels entrenaments en una delegació que va ser acompanyada pel President Fermin Parra, el Director Esportiu Jordi Yuste i la tècnica Marta Anton.

L’expedició catalana va estar conformada per Lucia Domingo (Tot Judo Reus), Júlia Vàzquez (Bushido Rei), Kindi Ba (Associació Girona Judo), Júlia Queraltó (Danés), Raquel Romeu (Moià) i Noèlia Jardo (Esport-7).

El Director Esportiu va qualificar d’”èxit rotund” aquesta sortida a l’estranger dels judokes catalans per poder entrenar amb alguns dels millors judokes del panorama actual en edats escolars.

Des de la Federació Catalana es vol agrair a la Federació Andorrana de Judo l’organització d’aquest camp d’entrenament un any més que permet als equips catalans infantil i cadet començar amb força la temporada.