Els candidats a pas de grau enllesteixen els preparatius abans de l'examen

L’11 de juny, les Llars Mundet van acollir la Competició de Pas de Grau de 1r a 4t DAN. Es tracta d’un torneig adreçat a tots aquells candidats a fer un pas de grau per la via competitiva i no tinguin els punts suficients. Amb aquest torneig es vol donar una oportunitat a aquells aspirants perquè puguin aconseguir els punts quan falta un mes per a la convocatòria d’estiu que tindrà lloc a Castelldefels.

50 judokes agrupats en 6 lligues de cinturons marrons, 2 de cinturó negre i una línia tal i com es feia anteriorment, van participar en aquesta competició que es va desenvolupar sense incidències tal i com va destacar el responsable de l’àrea, Joaquim Hernández. “Aquest tipus de competició presenten un únic inconvenient, i és que no hi ha categories definides de pes, sinó que se’ls ajunta per aproximació; fet que pot provocar en algun cas que hi hagi una diferencia notable de pes i pugui generar alguna queixa”.

Els fins a 5 tatamis disposats a les instal·lacions barcelonines van permetre que la competició tingués un ritme àgil i no calgués esperar gaire entre els enfrontament. La competició va acabar d’hora i una bona part dels aspirants van poder acumular els punts necessaris i ja són aptes per examinar-se per via competitiva, en cas contrari, hauran de seguir sumant punts o fer l’examen per la via tècnica.

El proper dia 9 de juliol tindrà lloc a Castelldefels la convocatòria d’estiu de pas de grau de 1r a 4t DAN.

Aquesta competició va ser la penúltima de la temporada, ja que aquest proper dissabte la lliga catalana de club en categoria infantil i cadet posarà el punt i final al calendari de competicions corresponent a la temporada 2015-2016.