Els cadets no abaixen el nivell a El Vendrell

La capital del Baix Penedès, el Vendrell, va acollir la matinal del passat dissabte el 2n Rànquing Català Cadet, competició que forma part del circuit de Copes de Catalunya, que consta de dues Copes i una Súpercopa, que tindrà lloc el 19 de març a Sentmenat.

Fins a 211 judokes van prendre part de la cita, que va comptar amb la col·laboració del club Ebresport i amb la presència del Sr.Ferran Trillas, Regidor d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell;  la Sra. Rocío Ribas, Presidenta del Club Ebresport i del Sr. Isabelo Pacheco, Vicepresident Institucional de la FCJiDA que van encarregar-se de l’entrega de premis als medallistes.

El nivell de la competició va seguir en la línia que els esportistes sub-18 van exhibir al novembre a la I Copa Catalunya i que garanteix que la selecció que resultarà de la temporada d’enguany serà altament competitiva i podrá aspirar a tenir un paper destacable en els Campionats d’Espanya.

Marc Lázaro (Olèrdola) a -46 kg, Derek Garrido (Esport-7) a -50 kg, Pol López (Esport-7) a -55 kg, Ferran Piqué (Judo Llúria) a -60 kg, Marc Garcia (Bushido) a -66 kg, Nika Chakvedatze (Securitas Girona) a -73 kg, Emmanuel Toscano (Cambrls) a -81 kg, Ilia Khabuliani (Bushido) a -90 kg i Aaron Cepero (Judo Lleida) a +90 kg es van imposar en les diferents categories masculines.

Marina Garriga (Els Pallaresos) a -44 kg, Mireia Lapuerta (Judo Rei) a -48 kg, Paula Roset (Judo Rei) a -52 kg, Sandra Serapio (Bushido) a -57 kg, Cristina Juarez (Esport-7) a -63 kg, Telma González (Alt Empordà) a -70 kg i Aina Cornellà (Olèrdola) a +70 kg es van penjar els ors en aquesta segona competició puntuable de la temporada.

Aquests resultats, juntament amb els de la Supercopa del proper 19 de març definiran l’equip que representarà Catalunya al Campionat d’Espanya el 7 de maig.

FOTO: Pablo Martínez